Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Asiatica
Metoda de preparare

Rumeneste carena de pui condimentata cu piper, in ulei incins, pe foc mediu, pana cand carnea este patrunsa. Lasa-o sa stea 10 minute si apoi amesteca-o cu 1 lingurita de usturoi.

Amesteca restul de usturoi cu sosul de soia, uleiul de susan si sosul Hoisin. Adauga puiul in acest amestec.

Fierbe  zaharul cu otetul de orez pana cand zaharul se dizolva, apoi adauga morcovii si ridichiile. Lasa pana cand se raceste, scurge-le si pastreaza 2 linguri din lichid.

Taie bagheta in doua pe orizontala. Aranjeaza frunze de salata si feliile de castravete pe una din parti. presara lichidul pastrat mai devreme. Pune fasii din carne de pui, morcovi si ridichii, coriandru tocat si apoi cealalta parte a baghetei. Taie in 4 parti egale.

Sursa reteta si foto: My Recipes