< 1h
usor
Asiatica
Rumeneste carena de pui condimentata cu piper, in ulei incins, pe foc mediu, pana cand carnea este patrunsa. Lasa-o sa stea 10 minute si apoi amesteca-o cu 1 lingurita de usturoi.
Amesteca restul de usturoi cu sosul de soia, uleiul de susan si sosul Hoisin. Adauga puiul in acest amestec.
Fierbe zaharul cu otetul de orez pana cand zaharul se dizolva, apoi adauga morcovii si ridichiile. Lasa pana cand se raceste, scurge-le si pastreaza 2 linguri din lichid.
Taie bagheta in doua pe orizontala. Aranjeaza frunze de salata si feliile de castravete pe una din parti. presara lichidul pastrat mai devreme. Pune fasii din carne de pui, morcovi si ridichii, coriandru tocat si apoi cealalta parte a baghetei. Taie in 4 parti egale.
Sursa reteta si foto: My Recipes
- pui
- coriandru tocat
- 1 castravete feliat subtire
- 1 legatura ridichi feliate foarte subtire
- 100g zahar
- 120ml otet de orez
- 4 morcovi taiati bastonase
- 2 lingurite sos Hoisin
- 2 lingurite ulei de susan
- 1 lingura sos de soia
- 2 lingurite usturoi maruntit
- 1/4 lingurita piper
- 450g carne de pui (piept, pulpe superioare fara piele)
- 2 linguri ulei
- 1 bagheta frantuzeasca
- frunze salata verde