Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Spaniola
Spaniola
Metoda de preparare
Amesteca rosiile tocate cu ardeiul iute tocat, putin ulei si un praf de sare.
Incinge o tigaie pe foc mediu si incalzeste in ea nautul. Apoi, condimenteaza cu sare, piper, coaja si sucul de lamaie si putin ulei de masline. Paseaza-l cu un blender pana obtii o pasta fina.
Adauga in nautul pasat amestecul de rosii si ardei iute.
Feliaza chorizo pe diagonala in bucati groase de 5mm. Prajeste-l pe un grill timp de 3-5 minute.
Taie chiflele in jumatate si unge-le cu pasta de naut. Adauga felii rumenite de chorizo si frunze de rucola.
Sursa reteta si foto: www.jamieoliver.com
INGREDIENTE
- carnati
- 3 carnati chorizo medii
- coaja si sucul de la 1/2 lamaie
- ulei de masline
- 400g naut din conserva
- 1 ardei iute (chili) curatat si tocat marunt
- 4 rosii curatate de seminte si tocate
- 4 chifle
- o mana rucola