Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Vietnameza
Vietnameza
O salata revigoranta cu un sos iute care poate fi pregatita si luata si la pachet.
Metoda de preparare
Amesteca toate ingredientele pentru dressing: otetul, ardeiul iute, sosul de peste, sosul chili, sucul de lime, sarea si zaharul intr-un bol si lasa-l deoparte.
Amesteca toate legumele si adauga carnea de pui gatita ( fiarta sau la cuptor) taiata in fasii.
Cu o jumatate de ora inainte de servire adauga dressingul peste ele si mai pune sare daca simti nevoia.
Sursa reteta si foto: The Guardian
INGREDIENTE
- varza
- sucul de la 1/2 lime
- 1 lingura sos chili dulce
- 1 lingurita sos de peste
- 3 linguri otet de orez
- 1 ardei iute curatat de seminte si feliat
- menta
- 200g pui gatit
- 6 rosii cherry taiate in sferturi
- 2 cepe feliate
- 4 ridichi feliate
- 1 morcov taiat bastonase subtiri
- 1/8 dintr-o varza rosie sau alba feliata subtire
- sare
- 1 lingurita zahar