Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Mexicana
Mexicana
Metoda de preparare
Incinge uleiul intr-o tigaie, pe foc mediu. Gateste in el ceapa, fasolea scursa din conserva si condimentele timp de cateva minute.
Pune acest amestec fierbinte intr-un bol impreuna cu feliile de avocado, feliile de mango, coriandrul tocat si amesteca.
Prajeste ouale, astfel incat sa aiba galbenusul moale. Serveste-le peste salata de fasole pregatita adaugand cateva felii de ardei iute.
Sursa reteta si foto: www.theguardian.com
INGREDIENTE
- fasole
- 5 fire coriandru
- 1 mango curatat si feliat
- 1 avocado curatat si feliat
- un praf de chimion
- un praf de sare
- un praf de chilli
- 400g fasole boabe (rosie sau neagra) din conserva
- 1/4 ceapa rosie tocata
- 1 lingura ulei de masline
- 2 oua
- ardei iute