Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Britanica
Britanica
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 180C si unge o tava patrata de copt (20x20cm).
Amesteca visinele tocate cu 1 lingura de faina.
Amesteca faina cu sarea si topeste ciocolata si untul, intr-un bol, la microunde, timp de 30 secunde. Amesteca bine pana cand ciocolata si untul se omogenizeaza.
Bate ouale cu zaharul si vanilia. Adauga amestecul de ciocolata si apoi, incorporeaza treptat faina. La final adauga visinele.
Toarna aluatul in tava si coace prajitura timp de 30 minute.
Lasa brownie sa se raceasca complet inainte sa o tai.
Sursa reteta si foto: www.bakeorbreak.com
INGREDIENTE
- ciocolata
- 2 lingurite extract vanilie
- 2 oua
- 140g zahar
- 115g unt
- 170g ciocolata neagra
- 1/2 lingurita sare
- 125g+1lingura faina
- 100g visine tocate si scurse