Ceaiul de scorțișoară

Ceaiul sau infuzia de scorțișoară este cunoscut pentru efectele sale digestive, pentru antioxidanții săi și, în general, pentru că este o băutură sănătoasă și delicioasă, însă, consumul zilnic poate provoca afecțiuni ale ficatului din organismul nostru, mai ales dacă suferiți de unele afecțiuni legate de acest organ.

Ceai verde

Ceaiul verde este plin de antioxidanți care ne pot ajuta sănătatea și, de asemenea, vă poate oferi acel impuls de energie de care aveți nevoie pentru zi de zi, însă această băutură are și unele efecte adverse dacă este consumată zilnic și în exces. De exemplu, ceaiul verde poate provoca probleme de stomac, dureri de cap, iritabilitate, amețeli și confuzie.

Ceaiul de ghimbir

Ghimbirul este o rădăcină plină de proprietăți și beneficii de care poți profita dacă îl prepari sub formă de infuzie, însă, dacă îl iei zilnic, organismul tău poate avea unele efecte adverse legate de sistemul digestiv, cum ar fi gaze, arsuri la stomac, dureri de stomac și altele asemenea, așa că cel mai bine este să moderezi consumul acestei băuturi.

foto: shutterstock.com

Tags: ceaiuri