Asupra digestiei, asupra siluetei, asupra aspectului fizic. Iar argumentele există! Cercetatorii, citați de Daily Mail, au scos la iveala insa si un avantaj – iti vine sa crezi sau nu, o cutie de Coca Cola poate fi folosita uneori pe post de medicament.

Chiar daca iti strica dintii si iti umple corpul de zahar si calorii, Coca Cola iti poate fi de real ajutor atunci cand ai un blocaj stomacal. Se pare ca enzimele care distrug smaltul, odata ajunse in stomac, ajuta si la dizolvarea mancarurilor grele, care se blocheaza in stomac si dau dureri groaznice.   

Aciditatea mare a sucului (ph-ul de 2,6), bicarbonatul de sodiu si dioxidul de carbon sunt principalii factori care ajuta la dizolvarea mancarurilor nedigerate de catre stomac.

Cercetatorii sustin ca o cutie de Coca Cola este tot ce ai nevoie intr-o astfel de situatie, bazandu-se pe un procent destul de optimist – rata de succes este de 91%.  

Cu toate acestea, nu orice durere de stomac poate fi rezolvată cu o Cola. În anumite cazuri, această băutură poate fi chiar cea care provoacă disconfortul. De aceea e necesară consultarea unui medic specialist. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE: