Pui cu sos gorgonzola si smantana cu cartofi cu rozmarin
• 800 g piept de pui felii fara piele, fara os
• piper roșu
• busuioc proaspăt
• rozmarin
• ulei
• 15 rosii cherry
• 3 catei de usturoi
• 600 ml smântână pentru gătit LaDORNA cu 20% grăsime
• 180-200 g brânză gorgonzola
• cartofi
Modul de preparare
Taie în bucăți potrivite cartofii fierți în prealabil. Stropește-i cu puțin ulei și presară rozmarin. Condimentează cu piper și boia, apoi pune-i la copt până când se rumenesc. Taie pieptul de pui în fâșii și călește-l în tigaia încinsă. Separat, călește roșiile sherry în puțin ulei, adaugă usturoiul pisat. Adaugă busuioc spre final. Scoate apoi roșiile pe un platou și folosește aceeași tigaie la prepararea sosului. Toarnă smântâna de gătit LaDORNA 20% grăsime. În momentul în care smântâna se încălzește, adaugă gorgonzola și las-o să se topească, amestecând ușor. Trebuie să obții o consistență cremoasă, iar secretul este smântâna pentru gătit LaDORNA, ajutorul tău creativ in bucătărie.
Pune puiul prăjit în farfurie, apoi adaugă sos și cartofi copți.
Poftă bună!
Urmărește rețeta pas cu pas în materialul video de mai jos.
Articol susțiunt de LaDORNA