Un mic sondaj printre cunoscuti iti va arata repede ce cred oamenii mari despre mancarea cea mai buna din lume. E cea din copilarie, de la mama de acasa. Aceea care miroase a prajituri scoase din cuptor, a tocanita cu legume, a dimineti de duminica si cacao cu lapte.

Nu e niciodata prea tarziu sa-i multumesti mamei, in aceesi gama de arome, pentru amintirile cu miros placut pe care ti le-a imprimat. Si dupa toti acei ani in care ea ti-a gatit cele mai bune mese, in care ti-a facut pachetul pentru scoala, in care ti-a respectat dietele sau, dimpotriva, poftele de cartofi prajiti la miezul noptii sa ii pregatesti tu o masa pe masura. Va fi o surpriza pe care nu o va egala niciun cadou cumparat si nicio masa la restaurant.

Nu e nevoie sa te pricepi prea mult si nici sa incerci retete complicate. Adu-ti aminte doar mesele pe care le luati cu totii in familie si incearca sa le reconstruiesti la dimensiuni mai mici cu talentul tau. Indiferent ce vei gati va fi o bucurie primita cu emotie de orice mama. Lanseza invitatia la masa cu o zi inainte, pune-ti sortul si fii pentru o zi bucatar pentru mama.

Noi iti suntem ajutor de bucatar si te ghidam in meniul unei zile special:

Micul dejun

 

Pranz sau cina

 

Deserturi speciale