Iubitor de bere Coors Light si tequila, amator de gratare cu prietenii in fiecare duminica in curtea casei si de petreceri tematice cu multi invitati, Justin Timberlake e foarte serios cu rutina lui de dimineata.

Starul a povestit pentru revista Bon Appetit ca obisnuieste sa manance de doua ori la micul dejun. O data inainte sa isi faca antrenametul la sala sau jogging-ul si inca o data dupa ce se intoarce acasa. Incepe cu waffe cu in, unt de arahide si o omleta, face exercitiile de dimineata si la 40 de minute dupa efort isi mai ia o portie de proteine: fie dintr-un ou, fie dintr-un shake.

Marturiseste ca este un "foodie" si ca face miscare doar pentru a-si putea permite sa manance atat de bine. Sunt putine lucruri despre care poate spune ca nu ii plac. Cu exceptia caracatitei, ar manca orice. Totusi, spune ca refuza produse fast-food, iar daca stie ca va pleca de acasa, prefera sa isi pregateasca mancare la pachet.

Cea mai buna masa pe care a mancat-o vreodata a fost in Italia la restaurantul Quinzi e Gabrieli, unde favoritele sale au fost niste paste cu homar si branza Pecorino.

Sursa: Bon Appetit