Anul acesta, de Ziua Internationala a Poeziei, Julius Meinl le lanseaza o provocare romanilor: sa scrie 15.000 de poezii intr-o singura zi. Si ca sa aveti inspiratie, primiti si o cafea daca pe 21 martie veniti cu poezia intr-una din cafenelele participante din toate orasele tarii, de la Arad la Zalau.

De fapt, nici nu e nevoie sa veniti cu poezia scrisa de acasa: puteti sa o improvizati si pe un servetel, in timp ce savurati o cafea Julius Meinl. Daca vreti sa vedeti unde se intampla asta in orasul vostru, trebuie doar sa intrati in aplicatia de Facebook si sa va gasiti pe lista de localitati. Si, cine stie, poate ca in timp ce stati pe FB o sa va vina si inspiratia pentru o poezie.

Deci, nu uitati de 21 martie, singura zi in care putem plati nu cu bani sau cardul, ci cu poezie! Putem noi, romanii, sa scriem 15.000 de poezii, asa cum ne-a provocat Julius Meinl? Noi credem ca da si daca vreti, puteti incepe chiar din clipa asta, chiar daca mai e un pic pana la Ziua Internationala a Poeziei.