Cartea poate fi deja precomandata pe site-ul editurii Curtea Veche si incepand cu 5 martie poate fi gasita in librariile din toata tara. "Exista momente in viata cand timpul merita sa se opreasca in loc. Masa cu cei dragi este unul dintre ele, asa ca am adunat in aceasta carte retete sanatoase si gustoase pe care eu le gatesc pentru familia si prietenii mei.”, declara Laura Cosoi care a participat acum cateva luni si in show-ul culinar MasterChef - Proba celebritatii, de la Pro TV unde a cucerit chefii emisiunii, dar si telespectatorii cu retetele ei.

Actrita, apreciata pentru stilul de viata echilibrat bazat pe o alimentatie sanatoasa, dans si sport, doreste sa impartaseasca publicului pasiunea sa pentru gatit si trucurile personale care fac ca fiecare zi sa fie frumoasa si sanatoasa.

Retetele din carte sunt usor de pregatit, rapide si pline de ingrediente sanatoase. De la supe si aperitive pana la salate si deserturi, luam parte la o incursiune in lumea culinara a unei vedete – a carei intentie, dupa cum ea insasi marturiseste, este de a destainui o frantura din universul ei, din modul in care isi petrece timpul liber, din ceea ce doreste sa imparta cu toti cei dragi.

Astfel, dincolo de o carte de bucate, Laura Cosoi ofera in dar admiratorilor ei o mostra a stilului sau de viata, o exprimare a bucuriei nu doar de a te hrani echilibrat, ci si de a trai armonios, cu pasiune si iubire. Volumul este inclus in colectia Sa fii sanatos de la Curtea Veche Publishing.