Mercer's Dairy, o ferma de lactate din Boonville, New York, deschisa in anii '30, a creat desertul perfect pentru iubitorii de vin: o inghetata speciala ce incorporeaza bautura lor preferata.

Ideea i-a venit proprietarei fermei, Roxaina Hurlburt , care a observat, la un eveniment, ca oamenii si-au pus inghetata in paharele de vin. Ea si nepoata ei au inceput atunci sa caute o metoda prin care sa faca inghetata pe baza de vin sa... inghete - o adevarata provocare avand in vedere continutul de alcool.

Dupa cativa ani de cercetare, ele au gasit intr-un final o reteta potrivita, cu 5% alcool, disponibila in 8 arome. Doar ca...  trebuie sa fii major ca sa o degusti.

Inventia lor a castigat numeroase premii la competitii internationale, a aparut in publicatii din toata lumea si se vinde in SUA si Asia.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI URMĂRI SHARE ÎN BUCATE: