Pentru ca ne-ati "rasfoit" zi de zi, ne-ati dat like pe Facebook si ati fost alaturi de noi in cautarea celor mai delicioase experiente culinare, va rasplatim cu o reteta speciala: reteta Craciunului perfect. 

Cele mai delicioase retete de Craciun, vinurile perfecte pentru masa de sarbatori, povesti de suflet, recomandari pentru cele mai interesante locuri de vizitat in aceasta perioada sunt doar cateva din subiectele editiei speciale de sarbatori a revistei Foodstory.ro.

Cei trei jurati de la Masterchef, Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea, si castigatorul primului sezon al emisiunii, Petru Buiuca, povestesc ce inseamna Craciunul pentru ei, cum au ajuns sa intre in bucatarie si impartasesc cititorilor retetele lor de Craciun.

Alaturi de ei, 3 bucatari straini care locuiesc in Romania isi povestesc aventura culinara si ne ofera 3 retete speciale pentru Craciun. Li se alatura si unul dintre bucatarii de la Palatul Elysee – Presedintia Frantei, care povesteste cititorilor de ce bucataria frantuzeasca este considerata atat de inovatoare.

Olivia Steer, Alex Dima si Oana Cuzino impartasesc cititorilor planurile lor de sarbatori si propun retete dietetice de sarbatori.

Cei care iubesc sa calatoreasca pot afla care sunt cele mai frumoase destinatii de Craciun, iar cei care sunt pasionati de gastronomia internationala, pot afla ce se mananca de sarbatori in alte colturi ale lumii.

Revista digitala Foodstory poate fi accesata gratuit aici!