Cu ajutorul unei finantari, Adrian Hadean a implementat un meniu propriu, pe durata a opt saptamani, in cadrul gradinitelor locale, care si-au manifestat interesul de a participa la aceasta initiativa.

Numele campaniei, Farfurii curate, semnifica mancarea sanatoasa, obtinuta cu grija din cele mai bune ingrediente.

Adrian Hadean a reusit sa demonstreze ca fiecare copil poate beneficia de o alimentatie sanatoasa cu un buget de doar 7 lei pe zi, ce include un mic dejun, un pranz, desert sau o gustare, acoperind zilnic necesarul caloric si nutritional.

Acesta a incercat prin experienta sa in domeniul bucatariei, sa ridice gradul de constientizare a unor probleme de alimentatie, nevoia de implicare a societatii si, in egala masura, sa ofere copiilor din gradinite o alternativa sanatoasa pentru cresterea lor.

Activitatea demarata de experiementatul bucatar a avut un impact atat de mare, incat programul a ramas functional si astazi si continua sa vina solicitari din toata tara pentru implementara lui in noi gradinite. Astfel, el a demonstrat in nenumarate cazuri ca este nu doar un bucatar de succes, dar si un om cu initiativa, aducand comunitatii un aport valoros.

Chef Adrian Hadean face parte din juriul MasterChef, alaturi de Chef Patrizia Paglieri si Chef FOA cu care ne vom intalni din 15 septembrie, numai la PRO TV.