Nu a fost primul bloger culinar din Romania, insa cu siguranta este unul din cei mai longevivi. Putina lume stie insa ca blogul sau, adihadean.ro, a fost de fapt un cadou de la un prieten:

„Blogul a venit in 2007, a fost un cadou pe care mi l-a facut un prieten. Scriam pe el lucruri generaliste, nu aveam niciun plan cu el, dar prin 2008 m-am gandit ca poate ar fi bine sa-l transform intr-un blog culinar. Iar asta pentru ca am inceput sa postez retete, cam una pe saptamana, si am vazut ca au succes. Si imi si place sa scriu despre mancare, mi-a placut mereu”.

Pe atunci, isi aminteste el, erau deja cateva bloguri culinare de limba romana, unele chiar foarte bune, care rezista si astazi.

Desi are un program foarte incarcat si lucreaza de dimineata pana seara, Adrian reuseste sa se organizeze foarte bine. Secretul lui? Disciplina.

„Pe blog postez aproape in fiecare zi, de ani de zile. Nu e imposibil sa-ti gestionezi timpul. Nu cred in lene, in pierdut timpul, imi place ca tot timpul pe care il am la dispozitie sa il folosesc in mod util. Gasesti timp pentru orice iti place sa faci”, spune el.

Programul lui de zi cu zi s-ar putea sa para unul foarte greu pentru altii. Juratul MasterChef recunoaste ca incearca sa profite la maxim de tot timpul pe care il are la dispozitie: „Ma trezesc destul de devreme pentru ca fiul meu se trezeste devreme, e mic, are 7 luni, si ne trezim cam deodata. De regula, la ora 6:30, 7. Chiar si inainte ma trezeam tot pe la orele astea. Si de culcat, ma culc pe la miezul noptii.”

 „MasterChef”, cel mai vizionat show culinar, revine din 15 septembrie la Pro TV cu un nou sezon, plin de surprize, gata sa puna pe jar chiar si cele mai alese gusturi.