Unul dintre primele locuri de munca ale multor celebritati a fost McDonalds. Printre cei care si-au luat salariul de la celebrul lant de fast-food se numara:

Sharon Stone

Dupa marele succes din 1992, Basic Instinct, Sharon Stone a devenit atat de celebra incat o banala intepatura de albina o aduce pe prima pagina a tuturor ziarelor din Romania. Totusi, inainte de a se putea intretine din salariul de actrita, Sharon Stone a fost angajata a lantului de fast-food.

Jay Leno

Jay Leno este un fel de Florin Calinescu al americanilor. Emisiunea realizata de el, The Tonight Show, a fost ani de zile una dintre cele mai urmarite in Statele Unite si nu numai.

Daca la inceputul anilor `70 lucra intr-un restaurant din Massachusetts, acum a ajuns sa castige suficenti bani incat sa isi permita sa aiba una dintre cele mai valoroase colectii din lume. Aceasta, constand in aproximativ 100 de masini si 90 de motociclete, poate fi vazuta pe site-ul jaylenosgarage .

Fred Durst

Inainte de a obtine statutul si stilul de viata al unui rocker celebru, solistul trupei Limp Bizkit era nevoit sa aiba grija cat sta la petreceri. Nu de alta dar la prima ora trebuia sa se prezinte la lucru, fiind angajat in tura de dimineata a unui restaurant McDonalds din Florida.

Seal

Seal nu a rezistat foarte mult intr-un job strict, in care ti se stabileste exact ora la care incepi, cea la care termini si tot ce faci intre ele. Dupa doua saptamani si un salariu primit, Seal a renuntat la job-ul de la Mc.

Carl Lewis

Pentru cititorii mai tineri, trebuie sa mentionam ca acest Carl Lewis este un fel de Usain Bolt al anilor `80-`90. Sprinterul american are in palmares 9 medalii olimpice de aur si 8 titluri de campion mondial.

Este unul dintre ultimii reprezentanti ai vechii generatii de sprinteri, o generatie care reusea sa obtina rezultate de acelasi nivel si la saritura in lungime. Recordul mondial stabilit de Carl Lewis in acesta proba (in competitiile in sala) este nebatut din 1984.

Intr-un interviu dat cu ceva timp in urma, spunea ca jobul de la McDonalds l-a ajutat sa aprecieze mai bine timpul. A aparut chiar intr-o reclama pentru lantul de restaurante vorbind despre abilitatile de lider pe care le-a capatat lucrand acolo.

Pink

Pink cea de acum este ceva mai linistita si are mare grija cu declaratiile pe care le da presei. Lucrurile nu stateau insa asa si la inceputul carierei sale. Intr-un interviu acordat in acei ani, cantareata americana a povestit despre cosmarurile care o bantuie:

„Uneori visez ca sunt din nou acolo, saraca lipita, lucrand la McDonalds. Este cel mai negru cosmar pentru ca nu as putea niciodata sa ma intorc acolo.”