Sursa foto: Phil Stafford / Shutterstock.com

Toate femeile care, citind titlul, si-au imaginat un fel de Hooters in care domnisoarele sa fie inlocuite cu chelneri selectati direct din salile de forta vor fi dezamagite. Celor care se numara printre acestea, le recomandam sa viziteze alte restaurante ca Mies Contatiner din Seul sau Waiters in Boxers din California.

In comunicatul de presa, restaurantul ce urmeaza sa fie deschis in ajunul lui 2013, este descris ca un steakhouse. Daca prima imagine, cea cu chelnerii bine antrenati servind mancare la bustul gol avea o oarecare logica, ne vine destul de greu sa intelegem de ce tocmai fripturile sa fie piesa de rezistenta a unui restaurant destinat femeilor.

Vedeta din Neveste disperate nu este la prima incercare de a investi in domeniul restaurantelor. In prezent detine restaurantul Beso si clubul de noapte Eve. Ambele vor fi insa inchise, iar in locul nou se va deschide SHe.

Despre interiorul localului se stie ca va avea un design inspirat din moda anilor 1920 si ca va avea un podium destinat prezentarilor de moda. O idee mai putin intalnita pana acum si care, cel putin din punctul nostru de vedere, este extrem de neinspirata. Cum Dumnezeu sa iti mai vina sa iti mananci friptura cand prin fata ta se perinda o multime de femei ale caror dimensiuni sunt la jumatatea alor tale?

Asteptam cum mare interes imagini de la deschidere si reactiile clientilor.

Sursa: LA Times