S-a intors din Italia pentru a participa la MasterChef, iar apoi a decis sa-si faca definitiv bagaje si sa se mute in Buzau, orasul ei natal. Recent, Aida a decis sa mai faca o schimbare majora: s-a mutat in Bucuresti, impreuna cu cei trei copii ai sai.

“Din aceasta toamna stau in Bucuresti. Momentan lucrez acasa. Avand copii de care ma ocup singura deocamdata pana cand se ambienteaza cu noul oras trebuie sa fiu mai prezenta, cea mica are o varsta destul de frageda si are mai multa nevoie de mine."

Asa ca, Aida gateste zi de zi si cauta mereu sa ii rasfete pe cei mici cu retete cat mai sanatoase:

“Eu sunt pentru alimentatia sanatoasa. Alimentatia copiilor in crestere este foarte importanta, iar eu incerc sa ii hranesc sanatos hranindu-i cu alimente fara conservanti si coloranti. Multe legume si fructe. numarul meselor fiind de 3 principale plus 2 secundare.”

Lansarea unei carti de bucate a fost primul gand care i-a trecut prin minte Aidei dupa ce a castigat MasterChef. Anul acesta, visul are toate sansele sa prinda contur:

“Cartea este gata si iese in curand. Am pregatit retete variate care cuprind marea majoritate a cerintelor in materie de deserturi. Aceasta carte nu cuprinde doar retete, ci si descrierea ingredientelor, cum sa le alegem pe cele mai potrivite in functie de reteta, precum si modul in care putem inlocui ingredientele pentru a crea retete proprii. Mai pe scurt cuprinde secrete pe care nimeni nu le destainuie.”

Incearca si reteta Aidei de la preselectiile MasterChef: