Acesta deține restaurante de lux nu doar în Istanbul, dar și în Dubai, Londra sau New York, toate dintre acestea fiind frecventate de cei mai pretențioși clienți și multe staruri internaționale. 
 
Tocmai de aceea, prețurile practicate în restaurantele lui Salt Bae nu sunt chiar pentru toate buzunarele, notele de plată de la finalul experienței fiind, de regulă, exorbitante. 

 
O notă de plată din restaurantul londonez a devenit, recent, virală, și a declanșat controversă printre internauți. Motivul: aceasta însuma nu mai puțin de 37.023 de lire sterline (43.000 de euro) pentru o simplă cină. 
 
După ce au văzut bonul, utilizatorii de social media au pus două întrebări: Cum este posibil ca o mână de oameni să-și permită de arunce 43.000 de euro pe o cină? Din ce e făcută carnea de este atât de scumpă?
 
Deși prețurile din restaurantele lui Salt Bae sunt mari, cele mai scumpe achiziții de pe nota de plată sunt trei sticle de vin Petrus, care au costat în total 29.000 de lire sterline. De remarcat faptul că o porție de baclava costă 50 de lire sterline și o friptură - 850 de lire sterline. 
 
 
Foto: Twitter/@lisaquestions, Profimediaimages.ro

Tags: Salt Bae