Mai mult, un client s-a arătat recent extrem de nemulţumit de experienţa stânjenitoare trăită într-un restaurant al celebrului bucătar turc. Bărbatul a mărturisit ca vrut să ofere un bacşis de 10 lire chelnerilor, însă aceştia nu au fost mulţumiţi. Şi nu este singurul client, tocmai din acest motiv restaurantul lui Salt Bae a ajuns să aibă 2 stele din 5 pe TripAdvisor, unde recenziile negative sunt la ordinea zilei. 

„Am vrut să dovedim că restaurantul este popular doar datorită promovării mediatice. Am avut doar 30 de minute să mâncăm, serviciul de service fiind unul robotic și fals. Friptura nu a avut gust și am mâncat fripturi mai bune la Wetherspoons!

În plus, am fost întrebați dacă putem oferi un bacșiș chelnerului. Când am oferit 10 lire sterline, au refuzat și au dat din cap. Ține-o tot așa, Salt Bae”, a mărturisit unul dintre clienţi. 

Cum a devenit cunoscut Salt Bae

Salt Bae a devenit celebru pe internet în 2017, după ce a deschis mai multe restaurante pe glob, inclusiv la Londra. Foarte multe celebrităţi merg la restaurantele acestuia, iar în mediul online se bucură de foarte multă publicitate. 

Clienţii care ajung cu greu să rezerve o masă la aceste restaurante sunt din ce în ce mai nemulţumiţi însă de serviciile oferite, mai ales că unele note de plată pot ajunge chiar şi la 37.000 de euro. 

Mai mulți clienți s-au plâns pe TripAdvisor că au fost refuzați, când au dorit să organizeze evenimente, precum o zi de naștere, în restaurantul lui Salt Bae, deși aveau rezervări.

„O servire absolut dezgustătoare”, a scris Sara, una dintre clientele restaurantului. Aceasta ar fi fost refuzată, chiar dacă avea rezervare. „Șefii sunt extrem de lipsiți de amabilitate și voi urma calea legală… Nu le-aș da nicio stea”.

De asemenea, alţii spun că este mai ieftin zborul spre restaurantul din Turcia al lui Salt Bae, decât să faci o consumație în localul din Londra.

Printre cele mai consumate preparate de la restaurantul lui Salt Bae se numără Golden Burger la 100 lire, friptura Tomahawk la 1.450 lire, Golden Giant Striplion la 1.350 lire și Golden Kafes la 500 lire.

Sursa foto: shutterstock.com