Ca sa il cumperi trebuie intri, insa, pe lista milionarilor pentru ca altfel nu te vei indura sa dai pe el 41.500 dolari. Frigiderul de lux costa cat un apartament cu 2 camere in Capitala sau unul mai mare in provincie.

De ce ai plati atat pentru un frigider? Producatorii spun ca e mai mult decat o simpla piesa din categoria electrocasnice. E mai mult si decat o simpla mobila in bucatarie. Arata ca o piesa unicat din colectia unui pasionat de antichitati si poate fi personalizat cu ce iti pofteste inima si buzunarul. De 41.500 de dolari primesti nu numai un frigider si un congelator imbracate intr-o carcasa din lemn, ci si o cafetiera, un cuptor cu microunde, un televizor cu ecran plat, o masina de facut gheata, o camara si un spatiu de depozitare.

Fiecare din aceste dotari costa, iar acesta e motivul pentru care cea mai scumpa versiune ajunge la un pret atat de mare. Numai carcasa din lemn, ce poate fi vopsita in peste 500 de culori, costa 26.000 de dolari. Nu se vand sute de bucati pe saptamana, iar producatorii nici nu urmaresc asta.

Este un frigider pentru cei bogati, si chiar si modelele cu dimensiuni mai mici au preturi piperate. De pilda, bucatarul Nigella Lawson se lauda ca are un frigider din gama Meneghini care a costat-o 13.000 de dolari.

Sursa: Daily Mail