Bea multa apa

Este cel mai important aliment pe care il poti consuma intr-un avion. Te tine hidratat si iti ajuta corpul sa se obisnuiasca cu diferentele de altitudine sau fus orar prin care treci brusc. In plus, apa te impiedica sa rontai sau sa mananci mancare nesanatoasa, prin simplul fapt ca iti da senzatia de satietate.

Alege gustari sanatoase

Alune, nuci, fructe uscate, cereale - toate acestea sunt mancaruri uscate, dar sanatoase, pe care le poti consuma cu incredere in avion. Bineineles, pe langa acestea, poti manca fructe si legume crude, care nu doar ca iti vor tine de foame, dar iti vor ajuta si sistemul imunitar.

Impacheteaza si iaurtul cu tine

Este foarte benefic pentru sistemul imunitar si te ajuta sa te lupti cu eventualele raceli sau virusuri pe care ii pot avea oamenii alaturi de care calatoresti. In plus, te ajuta sa te simti bine in avion, sa ai o digestie buna si are un continut nutritional foarte sanatos.

Consuma un mic dejun mare

Un mic dejun satios te tine toata ziua, este adevarat. Nu vei mai simti nevoia sa rontai alimente nesanatoase si vei fi plin de energie. 

Evita sucurile cu fructe

Fie consumi un suc de fructe care sa le contina intr-o proportie de 100%, fie bei apa. In orice caz, important este sa eviti sucurile colorate.