Apa cu lamaie si menta
	1/2 castravete, taiat felii
	1/2 lamaie, taiata felii
	9 g frunze de menta
	
	Apa cu capsuni si lamaie
	75g capsuni taiate felii
	1/2 lamaie, taiata felii
	9g frunze de busuioc
	 Apa cu menta si pepene
	150g pepene rosu taiat cubulete
	9 g frunze de menta
	Apa cu ghimbir si ananas
	200g ananas taiat cubulete
	1/2 portocale taiate felii
	1 lingura ghimbir ras
	Ce mai ai nevoie?
	Borcane de 1 litru, apa, lingura de lemn si indulcitor (zahar, sirop de agave, sirop de artar).
Mod de preparare:
Amesteca toate ingredientele si pune-le la fundul fasului, impreuna cu condimentele sau ierburile dorite. Preseaza-le cu ajutorul lingurei de lemn, astfel incat sa le eliberezi aroma. Umple vasul cu apa si indulceste-l dupa gust. Consuma apa aromata asa, direct, sau tine-o la frigider peste noapte.
	
	Surse: greatist.com, natashaskitchen.com.
	
