Norocul, talentul, munca sunt câţiva dintre factorii care au ajutat celebrităţile să devină milionare. Pe lângă toate acestea, s-ar putea ca şi stilul lor de viaţă să fie o parte a succesului. 

Câţiva oameni de mare succes au împărtășit ce mănâncă, de exemplu, la cea mai importantă masă a zilei. Și poate că, dacă mănânci ca un milionar, poți deveni milionar!

Justin Timberlake

Justin Timberlake face lucrurile cum trebuie: își începe ziua cu două mic dejunuri. Într-un interviu pentru Bon Appetit, cântărețul a declarat că primul său mic dejun constă în "vafe cu in și unt de migdale și un ou amestecat". După ce face exerciții, mai mănâncă un ou sau un shake de proteine.

Oprah

Celebra prezentatoare Oprah a declarat pentru revista People că micul ei dejun include ouă, pâine prăjită și "o optime de avocado".

Cred că atunci când ești milionar îți poți permite să arunci șapte optimi dintr-un avocado perfect bun (și scump). Sau poate că are un recipient special, făcut la comandă, în care își depozitează resturile de avocado și care le împiedică să se altereze. 

Beyonce

Când ești ocupată să conduci lumea și să ai grijă de gemeni, ai nevoie de un mic dejun echilibrat care să te ajute să treci peste zi.

Queen Bey a declarat pentru revista Shape că, de obicei, optează pentru ouă omletă, un smoothie de legume sau cereale integrale cu lapte cu conținut scăzut de grăsimi la micul dejun. 

Elon Musk

CEO-ul Tesla a dezvăluit într-un interviu pe YouTube că Kryptonita sa este cafeaua și un baton Mars.

Musk a recunoscut că trebuie să reducă consumul de zahăr și să mănânce ceva mai sănătos, cum ar fi o omletă, la micul dejun. 

Jeff Bezos

CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, are un gust deosebit în ceea ce privește mâncarea pentru micul dejun.

În timpul unui interviu pentru D Magazine, Bezos a comandat "caracatiță mediteraneeană preparată cu cartofi, șuncă, iaurt cu usturoi verde și un ou poșat".

Sursa foto: descopera.ro