Acum problemele mele par a isi fi gasit rezolvarea cu aceasta idee geniala a celor de la watermelon.org, butoiasul din pepene. Pentru a il realiza, avem nevoie in primul rand de … un pepene. De preferat unul de dimensiuni medii si cat de cat rotund.

Alte ustensile necesare: un cutit, un tocator, un peeler pentru legume, o tava, o lingura, o ustensila pentru scos cotoarele de mere, un robinet de butoi si ceva de baut. Acum ca avem tot ce ne trebuie, sa ne apucam de treaba. Iata ce trebuie sa facem:

Pas 1: Spalam pepenele cu apa rece, dupa care il stergem

Pas 2: Punem pepenele pe tocator si taiem aproximativ un centimetru din ambele capete. Trebuie sa avem grija sa nu taiem foarte mult din partea alba a miezului, unul dintre capete urmand sa devina baza butoiasului

Pas 3: Cu peelerul de legume, crestam cateva linii orizontale in coaja pepenelui; acestea trebuie sa imite inelele de sustinere de la butoaiele adevarate

Pas 4: Cu ajutorul lingurii, scoatem miezul de pepene; cei de la watermelon.com ne sfatuiesc sa nu il scoatem chiar pe tot (trebuie sa mai ramana ~3-4 cm in partea de jos)

Pas 5: Cu ajutorul ustensilei de scos cotoare, sau cu un cutit, facem o gaura in coaja pepenelui (la 5-7 cm de baza). Aici trebuie inserat robinetul.

Pas 6: Inainte de a turna bautura preferata in interiorul butoiului, ar fi indicat sa il asezam pe o tava sau o farfurie.

Cum vi se pare? Incercati? Alte idei, mai mult sau mai putin utile dar cu siguranta funny, gasiti pe site-ul www.watermelon.org.