Vrei sa vezi live cum se gateste mancarea italiana? Atunci iti faci timp in week-end sa treci pe la Romexpo unde cativa chefi italieni vor arata live cum se pretateste o pizza buna, paste, peste, fructe de mare si alte preparate din bucataria italiana.
Poti sa afli retete şi tehnici specifice bucatarilor italieni, iar la final poti sa gusti din toate produsele pregatite. Degustarile vor fi cu siguranta delicioase. Antonio Pisanielo este detinator al unei stele Michelin si va fi invitatul sectorului de peste si fructe de mare, domeniu in care este expert. Massimo Francavilla este pizzaiolo de trei generatii si detine una dintre cele mai cunoscute si apreciate pizzerii din Milano. El este campion european la pizza si se lauda ca poate face pana la 60 de pizza pe ora.
In perioada 7 - 9 martie, expoziţia se va adresa exclusiv companiilor si firmelor de specialitate, iar pe 10 şi 11 martie va fi deschisa publicului larg, pe baza de bilet.
Cand: 7-11 martie
Unde: Romexpo, Pavilionul Central, Bucuresti
Sursa: Mediafax