Nascuta in SUA si mutata in Londra, Eve a pastrat cate ceva din ambele tari in mesele sale zilnice. Intr-un interviu pentru Bon Appetit spune ca isi incepe ziua devreme, cu o ceasca de cafea, iar de cand este in Marea Britanie alterneaza cofeina cu ceaiuri verzi cu lamaie si miere. Foamea matinala o rezolva rapid cu cateva oua ochiuri si paine prajita.
Daca se trezeste suficient de devreme incat sa ia micul dejun in oras ii place sa mearga la Kitchen and Pantry unde au quiche-uri delicioase si sucuri naturale. Iar daca este in turneu, atunci masa de dimineata la hotel este intotdeauna compusa dintr-o salata, spune Eve.
Londra este perfecta pentru preferintele culinare ale cantaretei pentru ca are nenumarate resturante etnice si bucatarii variate. Preferata ei ramane bucataria mexicana si tacos cu peste gatit in Crazy Homies din Notting Hill.
Ritualul sau culinar apare insa abia inainte sa intre in studioul de inregistrari. Eve spune ca obisnuieste sa manance cinci biscuiti cu fulgi de ciocolata si sa bea un capucino cu lapte de soia pentru a se energiza. Dulciurile sunt o parte importanta a preferintelor sale in materie de mancare.
Eve spune ca o cina nu este considerata completa fara desert – in special o inghetata cu caramel sarat pe care o mananca la restaurantul Momofuku din New York, si marturiseste ca ar putea trai cu Nuttella toata viata. Asta pentru ca rasfatul ei preferat este painea prajita cu unt de arahide, creema de ciocolata si putina scortisoara.
Sursa si foto: Bon Appetit