Darren McGrady a lucrat timp de 11 ani pentru printesa Elisabeta a II-a, in palatul Buckingham, inainte ca Printesa Diana sa-l cheme la Kensington, unde ea locuia alaturi de Printul Harry si Printul William, dupa divortul de printul Charles. Pentru bucatar acestia au fost cei mai frumosi ani, motiv pentru care s-a hotarat sa scrie o carte cu retetele preferate ale Dianei.
Spre deosebire de ceilalti membri ai familiei regale, Printesa Diana era foarte apropiata de angajatii ei. Daca nu avea invitati la masa, ea venea si manca in bucatarie, in timp ce statea la povesti cu acestia. Bucatarul isi aminteste si o scena in care Diana a dat fuga la bucatarie ca sa-l roage sa-i faca o cafea. Vazandu-l ocupat insa, aceasta i-a spus sa stea linistit ca-si face singura, ba chiar l-a intrebat daca nu vrea si el una.
Printesa a si inlocuit mesele mari, festive, cu mese de numai 10 locuri, astfel incat sa poata sta de vorba cu toata lumea.
Chiar daca era anti-talent la gatit, Printesa Diana aprecia mancarea buna. Dupa ce s-a tratat de bulimie, aceasta a inceput sa manance foarte sanatos si a urmat o dieta slaba in grasimi.
Cu toate acestea, dulciurile erau placerile la care renunta cu greu. Ii placea la nebunie budinca facuta de Darren McGrady, un desert traditional britanic situat intre budinca de paine si creme brulee.
Supa de sparanghel cu marar, oua posate in crusta, sufleuri cu praline inghetate, oua Drumkilbo - cartea Eating Royally contine peste 100 retete pe care bucatarul le-a facut de-a lungul anilor pentru familia regala.