“De-a lungul anilor am avut nenumarate colaborari si am creat multe meniuri. In curand, la Tapo, singurul loc in care voi gati personal zi de zi, va astept cu un concept nou, creat special pentru acest spatiu de fine dining, un meniu la care am muncit mult si care va va convinge ca sunt mult mai exigent cu mine insumi decat am fost cu toti concurentii pe care i-am jurizat. La Tapo, un loc rafinat care imbina conceptul de “creative smart cuisine & bar” cu muzica buna, oaspetii nostri vor putea sa se bucure de mancare buna si de o atmosfera pe masura”, spune cel mai tanar jurat de la “MasterChef”.
Asa se face ca la sfarsitul lunii mai, alaturi de o echipa care a trecut printr-un training serios si solicitant, Florin Dumitrescu se pregateste sa inaugureze Tapo, cu un meniu ales si un show culinar savuros. In echipa lui va intra si un fost concurent MasterChef, din primul sezon: Mihai Merisanu, cunoscut pentru diminutive, faimosul ,,somonel dijonel".
"Mihai vine dupa o experienta intr-o locatie cu prestigiu in lume, cunoscuta pentru mancare si muzica", spune Chef Florin.
Chiar daca in acest restaurant Chef Florin va gati zi de zi, el isi va continua si celelalte colaborari: "Colaborarea cu Goccia va continua ca si pana acum, punctual pe serile in care gatesc personal pentru clientii de acolo si, bineinteles, supravegherea meniului semnat de mine prin stransa colaborare cu Albert Ciucur, chef-ul desemmat de mine, potrivit pentru exigentele locatiei", a explicat Chef Florin.
Localul face parte din grupul Barletto si vine cu o propunere interesanta de restaurant cu “fine dining” si local-concept de “late dining & bar”, numai bun pentru serile de afaceri sau petrecute cu prietenii.