„Este un meniu de degustare de 5 feluri de mancare plus desert. Toata mancarea e pe baza de peste, cumparat de la pescarii mei din Obor cu care colaborez de multi ani. Vor fi guvizi, rapane, midii din Marea Neagra, stiuca, melocopy (un peste din Marea Mediteraneana foarte bun, cu o textura asemanatoare codului alb). Pretul unui meniu este 200 lei", a declarat Chef Florin pentru foodstory.ro.
Care sunt preparatele din meniu:
Rapane cu rosii, capere si ceapa rosie pe foccacia. „Rapanele sunt puse pe o foccacia facuta de pizzarul nostru si un sos provensal, trase la plita cu zeama de lamaie”, explica el.
„Urmatorul preparat este dulce-iute, extrem de interesant”: Supa crema de mazare dulce, cu stiuca in crusta de panko si sishimi, un condiment japonez iute.
Urmatorul fel este o salata de fenel, busuioc, spanac cu guvizi crocanti, cu mujdei de usturoi si smantana. Apoi, urmeaza o portie de tagliolini facute in casa cu midii si sos de vin alb cu unt si usturoi. Ultimul, dar nu cel din urma preparat este melocopy in bacon cu sos Meunier si piure de cartofi. Desertul este gnocchi cu caramel.
Detalii pe pagina de Facebook.