Un rapper matinal care mananca iaurt si bea cafea tare
Pe Ice Cube ti-l poti inchipui cu o tequilla in fata la prima ora, mai ales ca se declara un fan inrait al mancarurilor mexicane. Si in niciun caz nu il poti vedea dat jos din pat mai devreme de ora 10. Totusi, artistul si actorul Ice Cube ne surprinde.
Se trezeste la cel tarziu la 6 dimineata si ii place sa isi bea cafeaua cu sotia. Pregateste chiar el cafeaua pe care o prefera tare si neagra. Micul dejun este light. Adica, iaurt sau ceea ce ramane din cinele pe care le gateste sotia sa seara. Citeste LA Times, se uita la stiri la CNN sau uneori la un serial inregistat de seara.
Printre felurile sale de mancare favorite fripturile ocupa primul loc. Desi ar manca felurile picante mexicane nu s-ar atinge niciodata de guacamole, sosul din avocado preferat de mexicani, pe care il considera revoltator. Nici de sushi nu s-a atins pana acum, dar ar manca cu placere seminte de floarea soarelui toata ziua. Sunt gustarile lui preferate atunci cand inregistreaza la studio.
Un bucatar-sef care leneveste la micul dejun
Jose Andres are 13 restaurante si o fundatie de caritate de care are grija.Chiar daca e bucatar-sef la serviciu, in timpul liber si acasa e doar tata si sot iubitor, asa ca treburile sale in bucatarie sunt minime.
Se trezeste la ora 7 dimineata in mirosul de suc proaspat de portocale, stors de fiicele sale. Diminetile seamana intre ele pentru bucatarul cu origini spaniole. Niciodata nu lipsesc de pe masa sucul proaspat, laptele, cerealele, cafeaua buna si bineinteles sunca Serrano, un deliciu iberic pe care il are cu el in bucataria din America.
Jose Andres recunoaste ca tine sunca atarnata asa cum fac spaniolii in casele lor, iar fiicele lui se pricep bine sa o felieze ca un profesionist. In week-enduri, meniul e special. Tot fiicele sale pregatesc clatite cu ulei de masline. Intotdeauna la micul dejun asculta muzica.
Un actor mereu pe fuga prefera sandvisurile calde
Pe Armie Hammer il stii din The Social Network si mai nou din ecranizarea dupa povestea cu Alba ca Zapada, "Oglinda Oglinjoara".
Cu o viata agitata intre doua platouri de filmare, micul dejun e mereu in graba, asa ca Armie prefera sa manance consistet. Ii plac chiflele calde de la Sam’s Bagels unde se duce pe jos de acasa ca isi ia masa. Cere chifle cu de toate, de obicei din faina integrala cu carne de vita si multa branza topita, ceapa si mustar. Sau varianta traditionala, cum o numeste el, cu chifla cu seminte, crema de branza, ceapa si rosii.
Cum termina tarziu in noapte filmarile ii place sa se opreasca la 3 dimineata la Cactus Taqueria unde gaseste cele mai bune si mai calde tacos mexicane. Indiferent daca alege felul cu carne sau cel cu legume ii place sa adauge putina ceapa si coriandru.
Sursa: Bon Appetit