Daca vrei sa vezi ce inseamna un desert delicios la un restaurant de 5 stele, te invitam sa te delectezi, macar online, cu trei deserturi create de Chef Eddy Seys. De la ciocolata la macarons si inghetata, ingredientele acestor deserturi te vor duce in al noualea cer. 

Te invitam sa le vezi pe toate si sa ne spui care este preferatul tau :) La multi ani!

Fondant mi cuit chocolat noir, glace maison vanille

Fondant cu ciocolata calda si inghetata de vanilie, proaspat facuta in casă – 35 lei


Gros macaron mousseline framboise, et glace maison pistache

Macaron cu crema de zmeura si inghețata de fistic, proaspat facuta in casa – 35 lei. Se serveste cu sos de ciocolata si fructe proaspete.


Omelette Norvégiene flambée au grand marnier

Omleta Norvegiana flambata cu grand marnier este recomandarea Executive Chef-ului Eddy Seys - 35 lei 
 
Inspirata de o reteta traditionala nordica, pe care Executive Chef-ul Bistro Epoque a adus-o direct din Oslo si a perfectionat-o de-a lungul timpului. Cu miezul inghetat si marginile fierbinti, acest desert flambat este un mix delicios pentru incantarea papilelor gustative. Pentru iubitorii de gusturi noi, surprinzatoare!