Este foarte usor sa fierbi ouale corect de fiecare data. Iata care sunt pasii pe care trebuie sa-i respecti:

1. Pune ouale intr-o oala cu apa rece.
2. Pune oala pe aragaz, la foc mare.
3. Cand apa fierbe bine, opreste aragazul si acoper-o cu un capac.
4. In functie de cum iti doresti sa iasa ouale, stai cu ochii pe ceas.

  • Pentru oua moi, lasa-le sa stea 4 minute.
  • Pentru oua mai ferme, dar totusi cu interiorul moale, lasa-le 6 minute.
  • Pentru oua tari, lasa-le peste 10 minute in apa fiartă.

5. Cand sunt gata, scoate-le din oala cu o lingura si pune-le in apa rece.

De Paște, ca să le vopsești, ai nevoie de ouă fierte foarte tari, după care le poți colora cu vopsea pentru Paște. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE: