Apa cu lamaie si menta
1/2 castravete, taiat felii
1/2 lamaie, taiata felii
9 g frunze de menta
Apa cu capsuni si lamaie
75g capsuni taiate felii
1/2 lamaie, taiata felii
9g frunze de busuioc
Apa cu menta si pepene
150g pepene rosu taiat cubulete
9 g frunze de menta
Apa cu ghimbir si ananas
200g ananas taiat cubulete
1/2 portocale taiate felii
1 lingura ghimbir ras
Ce mai ai nevoie?
Borcane de 1 litru, apa, lingura de lemn si indulcitor (zahar, sirop de agave, sirop de artar).
Mod de preparare:
Amesteca toate ingredientele si pune-le la fundul fasului, impreuna cu condimentele sau ierburile dorite. Preseaza-le cu ajutorul lingurei de lemn, astfel incat sa le eliberezi aroma. Umple vasul cu apa si indulceste-l dupa gust. Consuma apa aromata asa, direct, sau tine-o la frigider peste noapte.
Surse: greatist.com, natashaskitchen.com.