1. Chef Dale Talde de la restaurantul Talde din Brooklyn, cu specific American-Asiatic
Secretul lui: cel mai bun orez
Pentru chef Dale Talde, secretul este... masina de gatit orezul. “Este cea mai simpla si cea mai buna metoda. Vei obtine un orez gatit perfect de fiecare data”.
2. Chef Charlie Palmer de la Charlie Palmer Group
Este unul din cei mai buni chefi din New York, care si-a creat un imperiu gastronomic. Are carti de gatit si un lant de hoteluri si restaurante prin toata America.
Secretul lui: temperatura perfecta
Chef Charlie detine secretul pentru a gati prajituri perfecte de fiecare data: un cuptor bun si un termometru. “Inainte sa pun o prajitura sau niste briose la cuptor, folosesc un termometru, astfel incat sa am temperatura corecta. Este singurul mod prin care ma pot asigura ca imi iese perfect”.
3. Chef Laurent Tourondel de la steakhouse-ul Arlington Club din Upper East Side
Secretul sau: zeama de lamaie
"Ca sa storci zeama dintr-o lamaie, pune-o 10 secunde la microunde. Caldura ii decompune celulele si te ajuta sa o storci mult mai usor si mai repede.”
4. Chef Jesse Schenker de la restaurantul Recette din New York
Secretul sau: cum sa gatesti carnea perfect
De fiecare cand gateste carnea, are un truc la care apeleaza: o lasa o ora sau doua afara din frigider, astfel incat sa ajunga la temperatura camerei.
5. Chef Mario Batali, chef si proprietar de mai multe restaurante din SUA, China si Singapore
Secretul sau: cum sa cureti o tigaie
Este unul din cei mai activi chefi de pe Twitter. Acolo, da sfaturi foarte utile celor care il urmaresc. De exemplu, cum sa cureti o tigaie din fonta: “pune sare in ea, pune-o la cuptor timp de o ora la 175 grade Celsius, apoi curat-o fara apa. “
Sursa: www.thedailymeal.com