1. Folosesc mai mult unt si mai multa sare
Intr-un restaurant, este foarte important ca mancarea sa aiba intotdeauna un gust cat mai bun. Iar pentru asta, doua ingrediente sunt cruciale: untul si sarea. Untul da mancarii o savoare aparte, iar sarea ii scoate la iveala chiar si cele mai discrete gusturi.
2. Nu folosesc retete
Nu vei vedea niciodata un bucatar profesionist sa masoare ingredientele, decat atunci cand trebuie sa faca un tort. De cele mai multe ori, acestia se bazeaza pe formule si proportii, care ii ajuta sa gateasca o cantitate mai mare de mancare fara sa calculeze la gram sau mililitri uleiul sau condimentele.
3. Nu folosesc gadgeturi
Toti chefii cu care am discutat pana acum pentru rubrica de Cool Chefs ne-au marturisit ca cel mai bun gadget de bucatarie este... cutitul. Da, nu ii vei vedea folosind un tocator sofisticat de ceapa sau orice vezi la televizor ca reclama. Din punctul lor de vedere, orice preparat se poate gati doar cu un cutit bun, cateva tigai si oale.