Spre exemplu, în ultimul sezon din Bundesliga, Lewandowski a marcat de 41 de ori. El a doborât astfel recordul lui Gerd Muller, ce data de 49 de ani.

De asemenea, Lewandowski se descurcă excelent și la naționala Poloniei, a cărei golgheter este. Totodată, atacantul polonez este și al optulea favorit să fie cel mai bun marcator de la EURO 2020, potrivit cotelor din secțiunea NetBet pariuri online.

El are cota 21.00, în timp ce favoriți sunt Harry Kane (cota 6.50), Romelu Lukaku (cota 8.50) și Kylian Mbappe (cota 9.00). Cotele sunt preluate de pe Net-Bet, operator licențiat de ONJN cel puțin până în 2026, care deține și secțiunea pacanele NetBet, unde se află peste 2.000 de jocuri, cea mai mare colecție disponibilă în țara noastră.

Cum și-a schimbat viața Lewandowski după ce a modificat regimul alimentar

Pentru a reuși să facă acest lucru, Lewandowski a fost sprijinit de soția sa, care este nutriționist. Iar regimul alimentar al lui Lewandowski a fost dezvăluit de Thiago Cionek, co-legul din naționala Poloniei.

"Robert mănâncă o mulțime de proteine în ziua meciului. La micul dejun consumă mereu ton și lucruri pe care mulți le-ar considera nebunești. În schimb, evită să con-sume tot ce conține gluten și lactoză. Cu o zi înaintea meciului, după cină, consumă o farfurie cu budincă de orez ca să adauge carbohidrați și glucoză. El spune că îi va da energie suplimentară a doua zi. După meciuri, ca să se recupereze, se hrănește cu legume și avocado", a mărturisit Cionek.

În spatele acestei schimbări s-a aflat soția sa, Anna, de meserie nutriționist. Iar Lewandowski spune că schimbarea regimului alimentar l-a ajutat enorm.

"Am schimbat dieta pas cu pas. Prima dată am renunțat la dulciuri și la lapte. Doar laptele de migdale și de orez îmi face bine. Alcool beau doar vin, însă foarte rar", a afirmat Lewandowski în urmă cu ceva timp.

Anna Lewandowski se implică serios și îi pregătește înaintea antrenamentelor gustări sănătoase, terciuri, smoothie-uri și sucuri proaspete.

De asemenea, în locuința familiei Lewandowski se află și o sală de forță, pe care atacantul o folosește des.

"Mereu ajung acolo împreună cu soția mea. Exercițiile sunt speciale pentru a-mi dezvolta concentrarea, dar mai fac și unele pentru a acumula forță", a explicat Lewandowski.

Abilitățile fizice reprezintă un punct forte pentru Lewandowski în acest moment. Dar situația nu a fost mereu la fel. Dimpotrivă, la începutul carierei a avut probleme din cauza fizicului.

Pe când avea 18 ani, atacantul polonez a fost refuzat de clubul Legia Varșovia. Ofi-cialii grupării din capitala Poloniei au fost de părere că fizicul său nu este suficient de bun pentru a face față în fotbal. După un periplu la Lech Poznan, el a ajuns la Borussia Dortmund, unde a făcut primii pași mari spre marea performanță.

A fost cumpărat de Bayern Munchen, echipă cu care a reușit să câștige deja 7 titluri în Bundesliga și a devenit unul dintre cei mai buni jucători din lume. Iar Lewan-dowski a pus tot timpul o parte din ascensiunea sa pe seama faptului că duce o viață sănătoasă și că nu se abate de la regimul alimentar gândit de soția sa, plin de rețete sănătoase.

Licența nr. L1160651W000195 emisă de Comitetul de Supraveghere ONJN pentru NetBet Enterprises Ltd., Ewropa Business Centre, etaj 3