Pentru cofetării și laboratoare, un furnizor buzoian are o ofertă diversă la capitolul cutii pentru prajituri din carton. Acestea respectă standardele actuale, în sensul că sunt biodegradabile, realizate din materiale potrivite, eco-friendly. Pot fi alese în dimensiunile dorite. Să vorbim însă  și de formă și de aspect, pentru că dincolo de varianta clasică unii există modele moderne. Să nu uităm că ambalajele joacă un rol important în ceea ce privește promovarea.

De la Snick Ambalaje poți comanda oricând cutii diverse, de la cele din carton la cele din lemn. Iată câteva recomandări.

Cutiile din carton, cu fereastră 

Una din abordările interesante, atât pentru promovare, cât și pentru ambalare corectă, se referă la folosirea cutiilor din carton, dar cu fereastră inclusă. Impropriu spus, pentru că vorbim despre o inserție transparentă, care permite să vizualizăm ce este în interior, fără să deschidem cutia. Are acest așa zis rol de fereastră. Sunt tipuri de ambalaje mai degrabă recomandate în cazul deserturilor colorate sau dispuse în așa fel încât pot să impresioneze și prin forma lor. 

Desigur, astfel de cutii sunt disponibile în stocul de la Snick Ambalaje. De forme și mărimi diferite, acestea se pretează să găzduiască aproape orice tip de desert. Au și un preț accesibil și în tiraje mici, pot fi și personalizate. Detalii în acest sens sunt în pagina oficială. 

Cutii din carton, cu mâner 

Din aceeași gamă de cutii de carton, ambalaje potrivite pentru deserturi, se numără și cutiile din carton, cu mâner. Acestea sunt și practice totodată, fiind prevăzute cu acel mâner cu care pot fi transportate și manipulate destul de ușor. De data aceasta vorbim de o formă diferită, dar și practică în același timp. Pot fi considerate cutii de tort, în varianta mini, folosite pentru o gamă largă de prăjituri. 

Astfel de cutii au și un design atractiv, cel puțin dacă vorbim despre stocul de ambalaje de la Snick Ambalaje. 

Comandați online 

Pentru cei interesați de astfel de cutii din carton pentru prăjituri le pot comanda destul de ușor, online. Pagina oficială a furnizorului este și portal din cadrul căruia poți comanda produsele dorite. Sunt disponibile cutii, tacâmuri, șervețele, accesorii și consumabile diverse, pentru la fel de diverși operatori și prestatori de servicii. În funcție de valoarea comenzii pot obține și discounturi generoase. Cât pentru cei care comandă pentru prima dată au șansa de a solicita mai întâi de toate mostre, pentru a testa produsele. 

Fiecare tip de desert necesită la fel de multă atenție la prezentare, la fel de multă pe câtă o alocăm în privința producției.

Contact: Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com