O soluție salvatoare sunt produsele marcă proprie ale retailerilor, iar azi vă voi dezvălui ce economii am făcut eu după ce am descoperit produsele marcă proprie PENNY.

Un lucru este cert: hrana noastră va fi din ce în ce mai scumpă și mai puțină, iar explicația e simplă. Provocările tot mai mari de pe piața produselor de larg consum duc la creșterea costurilor de producție, care se traduce în prețuri mai mari la raft. Pentru a-și reduce considerabil cheltuielile lunare, românii se îndreaptă tot mai mult spre produsele alimentare și nealimentare marcă proprie ale marilor lanțuri de magazine. Eu am ales PENNY și o să explic de ce și ce beneficii mi-au adus.

Sunt mărci românești

Cred că tot ce se dezvoltă pe plan local este bun, de calitare și la un preț avantajos pentru orice buzunar. Din punct de vedere economic, susținerea producătorilor autohtoni este benefică pe termen mediu și lung, iar PENNY a înțeles asta de foarte mulți ani. Personal apreciez preparatele realizate după rețete românești, dar caut ca ele să conțină și ingrediente de la producători locali. 

Citește continuarea pe www.stirileprotv.ro!