Ușor de abordat și accesibil

Prima impresie contează, iar uniformele personalului dau tonul în ceea ce privește așteptările de la serviciul pentru clienți. Îmbrățișează stilul cool, fără efort și accesibil, dar asigură-te că își păstrează funcționalitatea și că diferențiază personalul de clienți. 

Angajații tăi ar trebui să se simtă confortabil și să fie capabili fizic să-și facă treaba. Gândește-te la tipurile de activități pe care trebuie să le efectueze. De exemplu, se apleacă sau se întind de multe ori? Aceste sarcini de lucru necesită adesea modele de cămăși ospătar cu o lungime mai mare pentru a menține modestia și profesionalismul. Au nevoie să aibă la îndemână articole precum carnețele, pixuri sau desfăcător de sticle? Uniforma pe care o practici acum în restaurantul tău acomodează aceste nevoi?

Noutăți în moda viitorului

Cine a spus că uniformele nu pot fi la modă? Într-o piață în continuă dezvoltare, companiile nu se mai pot aștepta ca stilul abordat pentru uniformele angajaților să fie relevant și peste 5 ani. Liderii din industria ospitalității se concentrează pe a implementa îmbrăcăminte de lucru elegantă și modernă și pe a le revizui în mod regulat. Îți recomandăm să planifici o reîmprospătare a uniformelor angajaților tăi la fiecare 2-3 ani pentru a te asigura că echipa și brandul tău rămân relevante pe piața în care activezi. Poți obține asta treptat, subtil și chiar și ieftin. Actualizează articole mai mici cum ar fi șorțurile, sau adăugă o eșarfă personalizată sau o bandană - poți obține o modalitate puternică de a schimba aspectul uniformelor fără a epuiza bugetul. Combinațiile de culori și mixurile de imprimeuri sau modele continuă să inspire uniformele din ospitalitate și în 2024. Carourile și pantalonii chino, precum și denimul sunt elementele de bază ale tendințelor. Imprimeurile tabla-de-sah sunt de asemenea grozave pentru a ascunde petele enervante care vin la pachet în industria ospitalității!

Personalizare

Personalizarea uniformei devine din ce în ce mai populară. Există acum atât de multe modalități accesibile de a personaliza o uniformă sau cămăși recepționere astfel încât brandul tău să se diferențieze de concurenți. Din ce în ce mai mulți angajatori își permit să ofere uniforme personalizate, adaptate preferințelor și dimensiunilor individuale ale angajaților, ceea ce crește satisfacția și încrederea acestora. Ideile de personalizare includ curele personalizate din piele pentru șorțuri, cusături contrastante în culorile brandului tău, interiorul gulerului cămășilor în culoare contrastantă în culorile brandului tău, nasturi distinctivi, ecusoane din silicon sau cheițe personalizate pentru fermoare. Poți realiza chiar și șorțuri, tricouri polo și cămăși complet sublimate pentru un aspect care îți aparține în totalitate.

Șic cambrat

Deși majoritatea uniformelor din ospitalitate sunt încă casual și relaxate, vedem pe piață și o mulțime de stiluri care au un aspect mai structurat și mai „matur”. Aspectul utilitar poate fi și el sofisticat. Cu caracteristici precum buzunare aplicate, buzunare supradimensionate sau buzunare compartimentate – cămășile de lucru adaugă dramatism uniformelor din ospitalitate. Chembrica ușoara, moale și elegantă este chiar mai flexibilă decât denimul și o alegere excelentă atunci când este nevoie de mobilitate suplimentară. Dacă dorești un look casual mai cambrat– o pereche de pantaloni chino, un tricou și un blazer oferă o actualizare instantanee aspectului și sunt și disponibile într-o multitudine de opțiuni de culori.

Stil durabil

Sustenabilitatea nu este un trend– este aici pentru a rămâne și este un subiect fierbinte în multe industrii (și pe bună dreptate!). Atunci când organizezi un program pentru uniforme de serviciu având în vedere sustenabilitatea, optezi pentru țesături care sunt mai durabile, cum ar fi bumbacul organic, bambusul sau cânepa, pentru a reduce amprenta de carbon. Alege articole de îmbrăcăminte de înaltă calitate, care se vor spăla și se vor întreține bine chiar și după spălări repetate, ceea ce înseamnă o scădere a frecvenței de înlocuire a uniformelor. De asemenea, uniformele realizate din materiale reciclabile devin din ce în ce mai populare, reflectând preocuparea pentru mediu și dorința de a contribui la reducerea impactului asupra planetei.

Aceste tendințe reprezintă o evoluție semnificativă în uniformele pentru industria ospitalității, evidențiind dorința de a rămâne în pas cu vremurile și de a satisface nevoile și așteptările în continuă schimbare ale angajaților și clienților precum și la schimbările din mediul social și cultural.