Mai mult, regele Charles  își crește propriile găini la casa de la țară, Highgrove House din Gloucestershire. Nu este de mirare așadar că de la micul dejun al cuplului regal sunt nelipsite ouăle proaspete de țară. 

După cum a dezvăluit fiul Camillei, Tom Parker-Bowles, mama sa preferă la micul dejun omleta. De asemenea, conform Clarence House, una dintre dintre rețetele preferate de Charles pentru brunch sunt ouăle coapte cu brânză.

În timpul unei vizite în Singapore, Camilla a mărturisit că ea consumă cât mai multe grăsimi bune, precum avocado, pește sau migdale. Totodată, lactatele nu lipsesc din meniul zilnic al Reginei Consoarte.

”Este vorba de această dietă ridicolă, tăierea produselor lactate și a tuturor lucrurilor care sunt bune pentru oasele tale”, a spus ea. Tot fiul său a dezvăluit că mama sa gătea cine precum tocănițe de pui, fripturi de la măcelarul local, plăcinte tradiționale (Shepherd’s Pie), somon la cuptor și puiul prăjit săptămânal.

Alimentele pe care Camilla nu le consumă niciodată 

Singurele alimente pe care Camilla nu le consumă niciodată sunt cele picante. 

”Îmi plac ardeii iuți, condimentele și usturoiul. Iar Charles și Camilla provin dintr-o generație care nu prea iubește ardeiul iute”, a mai spus Tom, fiul Camillei, 

Ducesa are o pasiune pentru mazărea crudă. ”Vă spun ce îmi place cu adevărat – să mănânc mazăre direct din grădină. Dacă o iei direct din păstaie, este delicioasă și foarte dulce. Îmi duc toți nepoții în grădină și petrec ore întregi mâncând mazăre”, a spus regina Camilla.