Poate că nu este o surpriză, dar cel mai bun loc pentru a depozita carnea este în frigider sau în congelator. Dar nu puteți să o puneți pur și simplu în frigider și atât. Există câteva metode pentru ca aceasta să rămâne proaspătă mai mult timp. 

Potrivit măcelarului șef al Primal Supply Meats, Heather Marold Thomason, trebuie să acordați atenție și modului în care puneți carnea în frigider. 

 "Hârtia de măcelar este excelentă pentru frigider, deoarece este menită să păstreze carnea timp de câteva zile și să minimizeze expunerea la aer și umiditate".

Dacă cumpărați carnea de la magazinul alimentar, o puteți depozita în ambalajul în care vine. Cu excepția cazului în care doriți să o congelați. Atunci ar trebui să o înfășurați în folie alimentară sau hârtie de congelare, doar pentru a vă asigura că este etanșă.

Cum reambalezi în siguranță carnea

Dacă ați scos carnea din înveliș și a mai rămas ceva din ea, înfășurați-o din nou în folie alimentară. Dar nu o puneți din nou în congelator. Potrivit lui Thomason, carnea își pierde toată aroma și textura dacă o congelați și o decongelați în mod repetat.

Mutați carnea din congelator în frigider. Dacă nu vă amintiți să o mutați din timp, puteți decongela rapid carnea într-un bol cu apă rece. Dar nu dezghețați carnea în cuptorul cu microunde. Acest lucru va afecta în mod negativ și aroma, și textura cărnii.