Ierburile aromatice sunt o necesitate în bucătărie, datorită gustului și aromei pe care le dau diferitelor feluri de mâncare.
Dacă aceste ierburi nu sunt depozitate corespunzător, ele riscă să se strice în câteva zile. Vestea bună este că există trucuri care vă permit să le prelungiți durata de viață și să le folosiți până la o lună.
- Îndepărtați frunzele uscate și ofilite.
- Se îndepărtează tulpina și se spală într-un castron, astfel încât să nu rămână reziduuri sau pământ.
- După ce s-a uscat, se taie cu un cuțit în bucăți mici.
- Folosiți un castron și puneți un șervețel pe fundul castronului.
- Puneți pătrunjelul tocat în recipient și folosiți o pungă pentru a acoperi castronul. Acest lucru va ține umezeala departe
- La final, puneți-l în frigider.
- Pătrunjelul se va păstra proaspăt timp de o lună.