Este un tip de mâncare italiană care a devenit una dintre cele mai bune opțiuni, însă prepararea ei nu este una atât de ușoară pe cât pare. Și nu este vorba doar despre aluat, ci și de sos bun care să-i dea gustul perfect.

Sfaturi pentru un sos de roșii bun 

Apă: Un sos de pizza bun trebuie să fie gros, așa că vă recomandăm să nu folosiți prea multă apă. Acest lucru împiedică, de asemenea, ca pizza să se umezească și să-și piardă textura crocantă. 

Tipul de pizza: Este important să rețineți că pentru fiecare pizza trebuie să adăugați și diferite tipuri de sos, adică sosul pe care îl veți folosi pentru o pizza subțire nu va fi același cu cel pentru o pizza cu crustă groasă.

Tipul de roșii: De asemenea, va fi foarte important ca atunci când vă decideți să faceți sosul, să fie dintr-o cultură bună de roșii, de multe ori nu acordăm atenție acestui aspect.

Ingrediente: Este foarte important să cunoști ingredientele care vor face ca sosul tău să fie unul dintre cele mai bune și de aceea îți recomandăm să iei întotdeauna în considerare uleiul de măsline, sarea și piperul. De asemenea, puteți adăuga oregano, busuioc și cimbru după gust.

foto: shutterstock.com