Fructele și legumele bogate în betacaroten (un pigment roșu care le dă culoarea finală) vor fi cei mai buni aliați ai tăi dacă vrei ca pielea ta să se bronzeze cu o nuanță mai portocalie sau aurie. Doar nu uitați să folosiți crema de protecție solară!

Piersicile, pe lângă faptul că sunt bogate în betacaroten, conțin și vitaminele A, B și C.

Fiind compus dintr-o cantitate mare de apă, pepenele roșu este desertul perfect pentru cele mai călduroase zile ale anului. Datorită culorii sale roșii, favorizează, de asemenea, pigmentarea pielii.

Mango conține batacaroten, vitaminele A și C, fibre? Iar textura sa cremoasă îl face ingredientul perfect pentru smoothie-uri!

Morcovii sunt cunoscuți ca fiind leguma "bronzantă" prin excelență. Poți să îi adaugi în salate, sucuri de fructe sau ca o gustare sănătoasă.

Pe lângă faptul că te ajută să obții un bronz de invidiat, papaya îți va fi de folos și dacă vrei să urmezi o dietă de detoxifiere pentru a-ți curăța organismul.

Dovleacul este bogat în beta-caroten, fibre, vitaminele A, B și C? Iar efectul său diuretic te va ajuta să lupți împotriva temutei retenții de lichide!

Tags: bronz, alimente, piele