De asemenea, conform Feng Shui, bucătaria mai este numită și inima casei pentru că această încăpere vorbește chiar despre personalitatea membrilor unei familii și dezvăluie stările lor de spirit. Cel puțin așa ne asigură Feng Shui.

Ce nu este bine să faci în bucătărie dacă vrei să atragi norocul în 2023 

Orientarea bucătăriei 

Conform filozofiei Feng Shui, dacă deschizi ușa casei tale și poți vedea în bucătărie, norocul va pleca imediat. Cu toate acestea, dacă poziția bucătăriei este una nepotrivită, este necesar să aranjați obiectele din această cameră pentru a echilibra energiile. 

Nu pune aragazul în colțul bucătăriei 

Nu faceți greșeala de a plasa aragazul sau cuptorul într-un colț al bucătăriei. Focul este principalul simbol al bogăției și trebuie să îi oferiți spațiul pe care îl merită în această zonă a casei. Nu sunt recomandata aragazele electrice. 

În plus față de foc, apa este un element vital pentru Feng Shui. Pornind de la această premisă, asigurați-vă că aragazul nu se află în apropierea chiuvetei pentru a obține un echilibru între cele două energii.

În cele din urmă, păstrați bucătăria curată și ordonată pentru ca energia să circule într-un mod pozitiv. Fiecare ustensilă trebuie să fie la locul ei. Dacă intenționați să includeți detalii decorative, cel mai bine este să evitați oglinzile și să cumpărați suprafețe realizate din materiale precum lemnul sau metalul.