Nu suntem cei mai mari consumatori de bere din Europa, dar avem toate sansele sa recuperam. Daca Germania se pregateste de Oktoberfest, noi ne pregatim de lansarea celei mai mari berarii nu doar din Romania, ci si din toata Europa de Sud-Est.

Deschisa in spatiul cunoscut drept Pavilionul H, beraria are o capacitate de aproximativ 2000 de locuri in interior si 1000 de locuri in exterior si isi propune sa devina locul perfect pentru iesirile intre prieteni. Amenajarile localului au durat aproximativ 7 luni, iar acum isi deschide portile tuturor celor care vor sa se bucure de atmosfera specifica serbarilor Oktoberfest. Investitia initiala a fost de aproape 3 milioane de euro, in berarie fiind angajate aproximativ 120 de persoane care sa asigure buna dispozitie a vizitatorilor.

“Cochetez cu ideea de a deschide acest local de aproximativ doi ani, insa momentul in care am gasit spatiul fostului Pavilion H am stiut ca este ceea ce cautam. As spune ca ambitia noastra este sa facem «cea mai tare berarie din Sud-Estul Europei», care va fi si «cea mai mare». Beraria H va fi cu siguranta unica, atat prin prisma marimii, cat si prin experienta completa si autentica specifica berariilor europene pe care o vom oferi clientilor nostri”, a declarat Vlad Dumitru, administrator al Berariei H.

Amenajarea si elementele de decor reconstituie centrele vechi ale marilor orase europene, iar design-ul interior a fost realizat de Prographic Architecture Studio sub indrumarea arhitectului Stefan Alberto Bianco. Pentru autenticitate, echipa de designeri si arhitecti a pastrat elemente ale spatiului initial pe care le-au imbinat perfect cu elemente regasite in cele mai cunoscute berarii ale lumii. Avand in vedere dimensiunile generoase ale Berariei H, resursele folosite pentru amenajare au fost impresionante: interiorul berariei este electrificat de peste 60 de kilometri de cabluri, iar daca cineva ar alinia mobilierul de la intrarea in Berarie, ar ajunge de la Herastrau pana in Piata Victoriei.

Odata cu lansarea, beraria va gazdui o serie de concerte ale unora dintre cele mai mari trupe romanesti. In data de 12 septembrie, Beraria H deschide seria de concerte live cu trupa  Holograf, urmat apoi de concerte saptamanale cu trupe si artisti reprezentativi pentru diverse stiluri muzicale: Zdob si Zdub, Partizan, Voltaj, Stefan Banica Jr, Guess Who, Antonia etc.

Campania ce anunta lansarea oficiala este conceputa sub forma unei campanii electorale pentru titlul de Primar al Orasului H, un loc plin de chef de viata si bucurie. Candidatii la Primaria Orasului H sunt Artan (Partizan), Monica Anghel, Claudiu Teohari a.k.a. Teo de la Sector 7 si Mihai Margineanu. Timp de o luna, ei se vor “lupta” in promisiuni electorale de distractie.

Beraria ii asteapta zilnic, incepand cu orele 10:00, pe toti cei care doresc o mancare buna alaturi de o bere pe cinste iar distractia continua pana la plecarea ultimului client. Meniul localului contine mai multe sortimente de bere, iar bucataria va fi condusa de Chef Ionut Toma. De pe mesele iubitorilor de bere nu vor lipsi preparatele traditionale romanesti dar si germane, astfel incat vizitatorii Berariei H vor avea parte de o experienta care aduce tot ce-i mai bun din cele doua culturi intr-un spatiu deosebit si in compania celor mai bune trupe live.

Beraria este localizata langa un alt bar cu traditie pentru Bucuresteni: Hard Rock Cafe.

Adresa: Kiseleff 32, Parc Herastrau