Terasa Astrodome
Daca vrei sa te bucuri de un apus impresionant, terasa Astrodome te asteapta la etajul al IV-lea al hotelului Residence. Este unul din cele mai romantice locuri din Bucuresti in care poti savura un vin bun sau un desert delicios.
Adresa: Str. Alexandru Constantinescu nr. 33, la.

Gradina Verona
Chiar in inima orasului, gradina Verona strange laolalta, de ani buni, tinerii cool ai Bucurestiului. Cu mese puse direct pe pamant, hamace si spatii pentru concerte sau lansari de carte, este un loc in care te poti relaxa, in ciuda numarului mare de oameni din jurul tau. Daca ajungi aici, e musai sa incerci una din limonadele din meniu – sunt delicioase.
Adresa:  Strada Arthur Verona 13-15

Gradina OAR
Chiar langa gradina Verona, OAR este o terasa putin mai linistita si mai intima, dar cu acelasi aer boem si relaxant. Din cand in cand, limonada sau vinul sunt acompaniate de muzica live, care te face sa amani momentul plecarii cat mai mult.
Adresa: Strada Arthur Verona 19

Le Théâtre
Pe strada George Enescu, aproape de Calea Victoriei, le Theatre este un loc boem in care nu simti ca te afli, de fapt, in centrul Bucurestiului. Inconjurata de multa verdeata si foarte linistita, terasa este ideala pentru o intalnire romantica sau o iesire cu cei mai buni prieteni.
Adresa: Str. Enescu George, 2-4

Gradina Eden
Este gradina Palatului Știrbei de pe Calea Victoriei, construita de membrii familiei Stirbei. Este un loc in care simti cu adevarat conceptul de “evadare”. Foarte simplu amenajata, cu mese pe pietris, perne pe jos si hamace, gradina Eden este ca un colt de rai pentru toti cei care iubesc natura.
Adresa: Calea Victoriei 107