Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Asiatica
Asiatica
Nu ai crede ca o proteina, in special vita, poate fi gatita corect sub 15 minute, dar bucataria asiatica surprinde din nou cu aceasta reteta.
Metoda de preparare
Intr-un bol mare, combina sosul teriyaki cu amidonul de porumb, piperul rosu si ghimbirul. Adauga carnea de vita taiata, amesteca si lasa compozitia la marinat aproximativ 10 minute.
Incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mare, dupa care adauga friptura de vita. Amesteca des, timp de 5 minute. Dupa aceea, inchide focul si adauga ceapa verde tocata si arahidele. Poti servi vita Kung Pao alaturi de orez sau taitei.
Sursa retete: www.mrfood.com
INGREDIENTE
- carne de vita
- 1 lingura ulei vegetal
- 4 cepe verzi, taiate marunt
- 80g arahide sarate
- ½ lingurita ghimbir tocat
- 1 lingurita piper rosu macinat
- 1kg carne de vita taiata fasii subtiri
- 2 linguri amidon de porumb
- 100g sos teriyaki